עדכונים

חדשות ואירועים

שריינו מקומכם מראש לחוויית ביקור בטוחה על פי הנחיות התו הסגול
מדי שנה, כשמגיע החורף, הופכת ירושלים לבירה אירופאית של ממש! ובחנוכה מצפות לכם...

אירוח וקבוצות בחווה בגיא

Share this

עיר דוד שמחה להזמין אתכם למסע אל העבר, בעקבות החקלאות הירושלמית בימי קדם. מוזמנים לגלול ולגלות עולם של סדנאות עשירות, מרתקות וייחודיות וסיורים משלימים עם טובי המדריכים. מגוון אפשרויות גם לחברות ולארגונים.
 

סדנת גבינות ויין I סדנת ליקוט I הכנת גבינות I סדנת בישול

 

 

סיור בחווה החקלאית עם סדנת גבינות ויין - השף משה עזרן

צילום: ינון וויסמן

בילוי מפנק בחווה, המתחיל בסיור מיוחד בחווה החקלאית, בו נכיר את החקלאות הירושלמית הקדומה על שלל גווניה עם מיטב המדריכים מבית עיר דוד. לאחר מכן, סדנת גבינות ויין עם השף משה עזרן בו נכיר סוגי גבינות שונים, נקטוף עשבי תיבול וחומרים לסלט טרי, ואף נלמד להכין בעצמנו גבינה!
הפעילות מסתיימת בארוחת שף עשירה ומפנקת: פוקאצ'ות ולחמים טריים הנאפים בתנור מסורתי, מטבלים מגוונים ויין משובח.

משך הפעילות כשעתיים וחצי

מחירון:

15-30 משתתפים- 395 ש"ח לאדם

31-60 משתתפים- 380 ש"ח לאדם

61-90 משתתפים- 375 ש"ח לאדם

כולל פינת קפה

סיור בחווה החקלאית וסדנת ליקוט
 

צילום: אליהו ינאי

בילוי מפנק בחווה, המתחיל בסיור מיוחד בחווה החקלאית, בו נכיר את החקלאות הירושלמית הקדומה על שלל גווניה עם מיטב המדריכים מבית עיר דוד. לאחר מכן, נמשיך לסדנת ליקוט בה נלמד לזהות את הצמחים השונים, נתנסה בבישול מבוסס ליקוט – מנות שונות ומגוונות בהתאם לעונה - ובקטיף מהחווה ישר לצלחת.
נכין פיתות מסורתיות במדורה, תה מקומי ואף נלמד כיצד להדליק אש באמצעות אבני צור!

 

משך הפעילות כשעתיים

מיועדת ל - 15 – 60 משתתפים

 

 

סיור בחווה וסדנת הכנת גבינות

 

 

פעילות חווייתית בחווה החקלאית – נתחיל בסיור מיוחד בחווה החקלאית, בו נכיר את החקלאות הירושלמית הקדומה על שלל גווניה עם מיטב המדריכים מבית עיר דוד. ונמשיך בסדנת הכנת גבינות מיוחדת במסגרתה נקטוף צמחי תבלין, נתנסה בהכנת גבינת עיזים צ'רקסית, 2 ממרחים מיוחדים מהלקטים שנאסוף בחווה, נאפה פיתות בטאבון ונטעם תה מקומי במתכון מיוחד.

משך הפעילות כשעתיים

מיודעת ל - 15 – 60 משתתפים

סיור בחווה החקלאית עם סדנת בישול 

 

צילום: אליהו ינאי

בישול חווייתי בחווה החקלאית – נתחיל בסיור מיוחד בחווה החקלאית, בו נכיר את החקלאות הירושלמית הקדומה ואת המאכלים שאפשר ליצור מהתוצרת החקלאית. נמשיך לסדנת בישול של הארוחה שלנו הכוללת: פוקאצ'ות בתנור, לאבנה עם זעתר, ממרח ירקות עונתי וסלט טרי מהשדה. 

משך הפעילות כשעתיים

מיודעת ל - 20 – 30 משתתפים

 

לפרטים והזמנות

 

 

 

 בחווה-אצבע.png
עיר דוד בפייסבוק ועוד רשתות חברתיות